fredag 29 november 2013

Skogstrollet, det är jag det just nu....

Tänkte lägga ut en bild av mig på hur jag ser ut här jag ligger i sängen med ryggskott(hoppas det "bara" är det). Men när jag ser bilden, inser jag ni skulle skratta er själva till ett ryggskott, det vore ju dumt inför alla "måsten" vi har inför julen. Ser ut som ett skogstroll.

Nu är jag glad vi har denna Jensen sängen som man kan höja/sänka vid ryggen/benen. Använder den inte ofta, men nu vid dålig rygg är den GULL VÄRD. Sitter liksom fixerad när den är höjd med rygg o ben. Gör ont, men överkomligt. Att resa sig o gå är en annan sak, tur vi har kvar kryckor sen ena dottern bröt en tå åratals sen. 

Och tack pappa för julklappen jag fick i förskott, nämligen nya iPad Air som jag skriver på. Och julklappen vi köpt till oss själva, tv i sovrummet. Hade blive tokig annars om jag bara skulle ligga här kolla i taket. Börjar känna mig rastlös. Och tacka mig lycklig för att man kan gå, trots värken just nu, så många andra som har värre öden trots allt. Blir inte så mycke kort tagen med min iPhone nu, så får väl leta andra bilder så småningom om. 

Ta hand om er, njut av nuet, stressa inte för mycket, julen kommer ändå. Hohoho 🎅 🎄

Kram 

Här en bild från Marieberg köpcentrum innan ryggen blev helt tokig. 

2 kommentarer:

 1. Det hørtes ut som en kjip start på adventen :( Håper det gir seg snart! For å få i gang musklene og sirkulasjonen (stivner fort til når det er vondt og du ikke kan bevege deg) kan du prøve disse øvelsene: 1. Trekke navlen mot ryggen og presse korsryggen i madrassen. 2. Ligge med bena bøyd og la de rolig gå fra side til side, innenfor smertegrensen.
  Ha en så fin helg som du kan :)
  Klem fra Ingrid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Takk snille du det skal jeg prøve. Har prøvd å tøye litt i dag, klarer å gå over golvet uten krykker nu, men veldigt vondt. Tar godt imot gode tips. Stor klem til deg. klem Aina-Kristin

   Radera